Akció!

Szegedi advent

Ünnepi készülődés, ahogyan Szegeden szeretjük. Örömteli gyermeki kacajjal, reményteli várakozással, meghitt zeneszóval, isteni forralt borokkal az adventi koszorúk gyertyáinak fénye mellett. Adventi koripálya, kézműves karácsonyi vásár, egyedi ajándék-ötletekkel, Dél-Magyarország legnagyobb szalmalabirintusa, jégvarázs, jégszobrász látványshow, gigantikus mesés kastély, Csukás István mesehőseivel, forralt bor különlegességek, karácsonyi szeretetkuckó.

A szegedi adventi programok egyik fő látványossága a Széchenyi téren egy csaknem 40 méter magas, 144 férőhelyes, színes ledekkel tarkított óriáskerék lesz, amelynek tetejéről bárki megcsodálhatja a díszkivilágításban úszó várost és az ünnepi forgatagot.

A Dóm téren felállított sátrakban a kézműves portékák között válogathatnak a vendégek. A tér közepén egy mintegy félezer négyzetméteres jégpálya várja a sportolni vágyókat, közvetlenül mellette pedig szalmalabirintus épül föl, míg a háttérben a Mesés kastély magasodik.

Ez utóbbiban Bogyó és Babóca-kiállítás, Kastély mozi és kézműves-foglalkozások fogadják a szegedi családokat. Ismét látható az adventi fényfestés. Decemberben minden szombaton este fényárba borul a Dóm homlokzata.

Szinte már idejét sem tudja, mikor volt utoljára a karácsony a kedvenc ünnepe? Ajándék csomagolás, karácsonyi menü készítés, vendégvárás? Cserélje le a megszokott programot és tegye feledhetetlenné családja ünnepét.  Idén legyen Ön az ajándék családja számára! Töltse az év legszebb ünnepét a napfény városában, ahol a szálloda gondoskodik a meghitt karácsonyi hangulatról, Önnek pedig nem lesz más dolga, mint élvezni a családdal együtt töltött időt.

Hívjon, írjon egy Önnek való ajánlatért.